Vanhemmille

Jos pohdit työllistymistä, koulutusta tai uusia uramahdollisuuksia, tämän sivuston materiaalit tarjoavat sinulle tukea. Saat keinoja osaamisen tunnistamiseen, arvojen ja tavoitteiden nimeämiseen, vahvuuksien ja voimavarojen tunnistamiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Tulevaisuuden urapolkua suunnitellessasi voit keskittyä sanoittamaan vanhemmuuden taitoja ja työelämäosaamista sekä kehittää itsesi johtamisen taitoja ja itsetuntemusta.

Sivustoa voit hyödyntää pieninä pyrähdyksinä yksittäisten harjoitusten parissa tai voit rakentaa urapolkuasi ja lisätä arjen hyvinvointia tavoitteellisena kokonaisuutena.

Poimi alta sinua kiinnostavat ja parhaiten palvelevat harjoitukset ja tähtää tulevaan.  Iloisia askeleita sinulle, kohti omannäköistä työelämää.

Harjoituksia vanhemmille

Koordinointi – ja organisointikyky kehittyvät vanhempana, ja niistä on taatusti hyötyä työelämässä. Huomaan myös, että kärsivällisyyteni on aiempaa parempi, enkä stressaannu asioista entiseen tapaan. Ja tietysti olen oppinut tekemään monta asiaa yhtä aikaa.

Osallistuja 21 v. Äidit osaa –ryhmä