Tekninen valmennus ennen eValmennuksen aloitusta

Ennan eValmennusta toteutettu teknisen valmennuksen tavoitteena on lisätä turvallisuutta verkossa työskentelyyn ja luottamusta digitaalisten työkaluihin varmistamalla yhteyksien ja laitteiden toimivuus.

60 minuuttia
Kaikki valmennukseen osallistuvat
Materiaalit

Henkilökohtainen sähköpostikutsu valmennukseen ilmoittautuneille, videokokoussovelluksen ohje osallistujalla ja valmennuksen ohjelma sekä tieto nettiyhteys- ja laitevaatimuksista.

Tila

Videokokoussovellus (kuten Zoom, Teams), kannettava tietokone, videokamera ja mikrofonilliset kuulokkeet sekä rauhallinen tila.

Muuta

Zoom-ohje osallistujille esimerkiksi Opintokeskus Sivis. Varmista, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tekniseen valmennukseen.

VAIHE 1

Lähetä kaikille valmennukseen ilmoittautuneille henkilökohtainen sähköpostikutsu tekniiseen valmennukseen.

Hei, olet lämpimästi tervetullut aloittamaan valmennusta (lisää päivämäärä ja kellonaika). Ensimmäisessä tapaamisessa tutustumme verkkoympäristöön, jossa valmennus toteutetaan. Varmistamme, että yhteydet ja laitteet toimivat, jotta valmennukseen osallistuminen sujuu mutkattomasti.  

eValmennustapaaminen järjestetään Zoom –videokokoussovelluksella. Osallistujan ohje on liitteenä. Tutustu siihen ennen tapaamista. Valmennukset ovat vuorovaikutteisia. Osallistuaksesi tilaisuuteen tarvitset: Rauhallisen tilan (ei keskeytyksiä, ei taustamelua), hyvän nettiyhteyden, tietokoneen (tabletti tai puhelin ei sovi) ja webbikameran sekä mikrofonilliset kuulokkeet.

Verkkotapaamiseen pääset liittymään alla olevasta linkistä ¨Join Zoom Meeting¨. 

Liitteenä myös Työnohjauksellisen eValmennuksen ohjelma. 

Tapaamisiin,  valmentajat Vilma Valmentaja ja Valma Valmentaja  

VAIHE 2

Varmista, että kaikki tekniseen valmennukseen osallistuvat tulevat henkilökohtaisesti kohdatuiksi, ja että kaikkien erilaiset tuen tarpeet selvitetään heti tai ennen valmennuksen alkua.

Valmennustapaamisen huoneentauluKäytännön teknisiä ohjeita valmennukseen osallistujille